maanantai 30. maaliskuuta 2015

vko 14

Maanantain liikuntapisteet yltivät Reykjavikiin asti ja ilo oli taas ylimmillään. Liikunnaniloa saimme taas liikuntatunnilla kun läiskimme sanomalehtimailoilla ilmapalloa  ja olipa hauskaa juosta letkaviestissäkin. Sää on kostea ja varpaat ja housut ovat monesti ihan märkiä, joten vaihtosukat ovat ihan ehdottoman hyvät olla mukana, koska onpa kurjaa olla märissä sukissa loppupäivä. Äidinkielen tehtäviä oli aika monella tekemättä ja uusiakin tuli tehtävävihkosta s. 34 teht.2. Päivän lopuksi Marjan kuvataidetunti.

Tiistaiaamu aloitettiin kirjoittamalla tietokoneilla itsestä pieni esittely. Meidän luokkaan tulee uusi oppilas pääsiäisen jälkeen ja jokainen oppilas tekee pienen esittelyn itsestään uudelle oppilaalle. Matematiikassa laskettiin jo kolminumeroisia lukuja yhteen. Ympäristötunnilla aiheena oli selkärangattomat eläimet. Auringonkukat ja herneet alkavat jo itää ja pienen pieniä taimen alkuja on näkyvissä. Äidinkielen tunnilla luettiin ryhmissä Tietäjä kappale ja tehtiin yhdessä tehtäviä. Välitunnilla sai jäädä tekemään läksyjä kun ulkona oli niin märkää. Yli puolilla oppilaista oli sukat märät, joten vaihtosukat olisi hyvä olla mukana. Liikuntapisteillä matkaamme seuraavaksi Trondheimiin, jonne on tosi pitkä matka, ehkäpä päääsiäisenä lapset liikkuvat niin paljon, että saamme ennätysmäisen pistemäärän. Tosin joku taisi sanoa, että silloin syödään vaan pääsiäismunia ja eikä liikuta. Sekin käy hyvin.

Keskiviikkona avustajamme Ann-Mari tuli takaisin lomalta ja lapsilla oli jo häntä ikävä. Uskontotunnilla aiheena oli tietenkin pääsiäisen tapahtumat. Äidinkielen tunnilla luettiin ja täyteltiin tehtävävihkoa. Liikuntatunnilla oltiin kaupunkisotaa. Päivän päätteeksi Markus (rehtori) oli Elviiran sijaisena ja oppilaat pääsivät pelaamaan tableteilla.

Torstaina kukko oli muninut luokkaamme ja jokaisen piti etsiä muna. Päivän aikan teimme pääsiäisnoidat valmiiksi ja ruohot sai kotiin vietäväksi. Matematiikan tunnilla laskettiin laskuja siihen mihin oltiin jääty ja ope oli toisessa luokassa pitämässä kuvistuntia. Päivän päätteeksi musiikkitunti, jonka piti jo tuttu Tiina Taskila. Elviira oli poissa.

Hyvää pääsiäistä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti