maanantai 24. marraskuuta 2014

vko 48

Maanantaina lapset pääsivät välitunneilla rakentelemaan lumiukkoja. Palauttelin lapsille viikonloppu lainassa olleet tehtävävihkot tarkistettuna ja laitoin jokaiselle palautetta miten oikeinkirjoitus on sujunut. Tekemättömiä sivuja oli paljon ja niitä saa tehdä ylimääräisinä läksyinä. Kun tehtävävihko on tehty niin voi saada pienen palkkion, joka on tikkari. Laskimme helmet ja nyt on kasassa 162 helmeä, joten elokuvapäiväksi päätimme torstain, jolloin saa tuoda pienen karkkiaskin verran jotain herkkua kouluun. Ja myös pehmolelun saa ottaa kaveriksi. Liikuntatunneilla meillä oli liikuntaharjoittelija Aaron ja meillä oli telinevoimistelua. Päivän päätti kuvataidetunti.

Tiistaina aamutunnit piti Tiina sijainen kun oma ope oli teknistätyötä opettamassa. Äidinkielen tunnilla luettiin Talkoista ss. 64-65 ja kotiin tuli tehtävävihkosta s. 62 koko sivu paitsi tähtitehtävän lauseita ei tarvitse kirjoittaa vihkoon. Matematiikan pistokoe kakkoskertotaulusta meni loistavasti, tosin vastaukset olivat myös näkyvillä seinällä, toivottavasti kukaan ei huomannut sitä.Matematiikasta kotimökki 21 kotitehtäväksi.

Keskiviikkona äidinkielestä tuli tehtävävihkosta s. 66 läksyksi. Liikuntatunnilla jatkettiin voimistelua, kun meillä on koko viikon salissa rekit ja tangot ja tramboliinit. Uskontotunnilla juteltiin naimisiinmenosta ja vihkimisestä. Päivän päätteeksi Elviiran musiikkitunti.

Torstaina aamutunneilla Tiina oli lasten seurana katsomassa Anneli ja Onneli elokuvaa. Loppupäivä meni matematiikan, ympäristötiedon ja musiikin parissa. Matematiikasta tuli kolmen kertotaulu ja kotitehtäväksi kotimökki 22.Ympäristötiedon tunnilla jatkettiin energia asiaa. Päivän päätteeksi oli musiikkia.

Perjantaina käsitöissä teimme jouluaiheista uutta työtä. Ja nallet pääsivät vitriiniin muiden ihailtaviksi.Matematiikassa harjoiteltiin opittuja kertolaskuja. Kirjastotunnilla luettiin pulpettikirjaa.
Hyvää viikonloppua ja ensimmäistä adventtia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti