maanantai 17. marraskuuta 2014

vko 47

Maanantai alkaa taas perinteisesti käsialakirjoituksella. Viikonloppukuulumisten jälkeen tarkistimme tehtävät ja pääsimme kurkkaamaan Aapisesta Voittaja kappale, joka tuli lukuläksyksi. Liikuntatunnilla lämmittelyksi oli hirven metsästystä. Ja musiikkiliikunnan tilalla harjoittelimme sählypallon kuljetusta ja jopa kerkesimme pelatakin lopuksi. Päivän päätti kuvataide tunti.

Tiistai aamuun tulee pieni muutos. Ope menee kahdeksi aamutunniksi tekniseen työhön, koska sijaista ei ole saatu ja 2b luokkaan tulee Tiina Taskila siksi aikaa. Äidinkielen tunnilla teimme kirjakuja.fi sivustolta: kirjakuja 2 lause tehtäviä. Kirjakuja.fi toimii siis verkossa ja jos lapsitykkää olla tietokoneella niin ope suosittelee verkkotehtävien tekemistä myös vapaa-ajalla. Yhteisellä äidinkielen tunnilla Voittaja kappaleen tehtävistä läksyksi tuli tehtävihkosta s. 59 kokonaa. Ympäristötunnilla oltiin kierrätys teemassa ja kylläpä lapset osaavat kierrättää. Kenellekkään ei ollut epäselvää mihin esim. banaanin kuoret laitetaan jne. Matematiikan tunnilla lapset oppivat kakkosen kertotaulua ja kotiin tuli kotimökki 19.

Keskiviikkona äidinkielessä luettiin Palkinto kappale s. 62-63 ja tehtiin yhdyssanoista moniste. Palkintokappale tuli lukuläksyksi.Liikuntatunneilla pelasimme sählyä ja lämppärinä hirvenmetsästystä. Uskontotunneilla keskusteltiin kasteesta ja ristiäisistä. Päivän päätti musiikkitunti.

Torstai päivän  aloitti äidinkielen tunti ja kotiin tuli tehtävävihkosta s. 60. Käsitöissä halukkaat saivat tehdä origaminopan Marcuksen johdolla. Kiitos Marcus. Lisäksi tehtiin heijastimia ja nallelle vaatteita. Matematiikassa opeteltiin kertolaskun vaihdannaisuutta ja kotiin tuli myös kahden kertotaulu läksyksi. Ympäristötiedon tunnilla puhuttiin säästämisestä ja kierrättämisestä.Päivän päätteksi musiikkia ja kirjastossa käynti.

Perjantaina kirjoittelimme ryhmätunneilla lauseita ja korjasimme sanavirheitä. Opettaja keräsi äidinkielen tehtävävihkot viikonlouksi tarkistettavaksi. Käsitöissä pääsimme tekemään joulujuhlaan lavasteita ja vielä viimeisiä nallevaatteita. Kerrattinpa vielä kertotauluja. Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti