maanantai 1. joulukuuta 2014

vko 49

Maanantaina päivä alkoi käsialakirjoituksella ja jatkui äidinkielen tunnilla, jolloin luimme seuraavan kappaleen Löytö s. 66-67, joka myös tuli lukuläksyksi. Liikuntatunnilla pelasimme polttopalloa, hirven metsästystä, keilapeliä ja vielä hippaakin. Päivän päätteeksi kuvataidetunti. Huomenna taas ope opettaa teknistä kolmosille heti aamusta eli huomisen päivän aloittaa Tiina Taskila.

Tiistaina oppilaat pääsivät tekemään Tiinan kanssa luetun ymmärtämisen testiä ja matematiikassa kolmen kertotaulun pistokoetta. Yhteisellä äidinkielen tunnilla kirjoitimme saneluna sanoja ja lauseita ja korjattiin väärinkirjoitettuja sanoja. Lopuksi kahdessa ryhmässä leikimme laiva on lastattu leikkiä.

Keskiviikkona äidinkielen tunnilla luettiin pareittain ja tehtiin Löytö kappaleeseen tehtävät.Kotiin tuli äidinkielen tehtävävihkosta kotinurkka s. 70 kokonaan. Liikuntatunneilla viestiteltiin ja harjoiteltiin käsipallon alkeita. Päivän päätteeksi musiikkitunti.

Torstai oli taas muutoksia täynnä. Ope oli teknistä opettamassa ja luokassa oli jo tuttuun tapaan Tiina Taskila aamutunneilla. Äidinkielen tunnilla lapset lukivat  Jylhäkosken sanomia ja tekivät aiheeseen kuuluvia tehtäviä. Läksyä ei tullut. Matematiikan tunnilla laskettiin yhdistettyjä laskutoimituksia (kpl 24). Ympäristötiedon tunnilla Tiinan kanssa oli puhetta tulen vaarallisuudesta. Päivän päätti musiikkitunti.

Perjantaina vietimme pientä juhlaa itsenäisyyspäivän merkeissä. Aamunavauksessa puhuttiin itsenäisyyspäivästä ja suomen merkkihenkilöistä.Sen jälkeen luokassa saimme mehua ja keksiä. Käsitöissä teemme jouluaiheista työtä ja opimme ryijypistoja ja kankaanpainantaa. Lukutunnilla luimme pulpettikirjaa ja sai käydä yksin kirjastossa jos kirja puuttui.
Oikein hyvää itsenäisyyspäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti