maanantai 3. marraskuuta 2014

vko 45

Maanantai alkoi jälleen käsialakirjoituksella. Äidinkielen tunnilla aloitimme Pro-koulu kyselyn teon, jossa oppilailta kysellään kuinka he viihtyvät koulussa ja työrauhaan liittyviä kysymyksiä. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti. Sen jälkeen meillä oli liikuntaa, jolloin pelattiin leikkimielisesti koripalloa tyttöjen kesken ja poikien kesken. Myös alkulämmittelyksi palloteltiin ryhmissä ja tietysti heiteltiin koreja. Päivän päätti kuvataide tunti.Ei tullut kotiläksyjä.
Tälläviikolla alkaa arkiaherrus, ja ope on tiukkana työrauhan turvaajana, joten Wilma viestejä tulee jatkossa herkemmin, jotta jokaisella on mitä parhain oppimisympäristö. Viimeviikko oli vielä harjoittelua loman jälkeen koulunkäyntiin.

Tiistaina meillä oli hieman salaisia käsitöitä ja matematiikkaa. Äidinkielessä oppilaat saivat monisteen, joka on koko viikon urakka, eli läksy palautetaan vasta ensiviikon maanantaina.
Matematiikasta tuli läksyksi kotimökki 17.

Keskiviikkona päiväohjelmassa oli käsityötä, musiikkia ja liikuntaa. Liikunnassa pääsimme pelamaamaan porukalla jo koripalloa. Hienostihan se meni.Läksyä ei tullut.
Nenäpäivä lähestyy. Perjantaina vietetään nenäpäivää, jolloin oppilaat voivat pukeutua hassuun hattuun. Myös ostoksia voi tehdä Nenäpäivä kahvilassa.

Torstaina päivä aloitettiin äidinkielellä ja pääsimme kurkkaamaan Tahvon ja Bellan näytelmäharjoituksia. Pareittain luimme eläytyen Bellan ja Tahvon vuorosanoja. Kuvittelimme olevamme perhosia ja tooukkia. Jatkettiin tarinan kerrontaan ja luimme lisäksi Porsas Urheasta, joka tuli myös lukuläksyksi (Aapinen s. 54). Matematiikan tunnilla kertailtiin viiden kertotaulua, joka tuli läksyksi. Ensi viikolla pidämme viiden kertotaulusta pistokoe...saas nähdä mikä päivä. Lisäksi päivään kuului salaisia käsitöitä.

Perjantaina oli odotettu nenäpäivä. Kiitos vielä kaikille Nenäpäivä lahjoittajille. Kahvilassa käyntiä odoteltiin koko päivä ja oi mitä herkkuja oli tarjolla. Lisäksi luimme kirjasto/lukutunnilla pulpettikirjaa ja moni sai jo toisen kirjan kirjattua lukudiplomiin. Hienoa!
Oikein Hyvää Isänpäivää kaikille Isille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti