tiistai 11. marraskuuta 2014

vko 46

Maanantai alkoi käsialakirjoituksella. Äidinkielen tunnilla aloitimme uuden jakson ja luimme huimista sankareista, joka myös tuli lukuläksyksi. Liikuntatunnilla pidimme kuntopiiriä; vatsa- ja selkälihakset saivat kyytiä ja punnersimme ja teimme kyykkyhyppyjä.Alkulämmittelyksi leikimme ropotteja ja loppuhiki tuli kyykkyhipassa.Päivän päätti kuvataide tunti.

Tiistaina ryhmätunneilla pääsimme tietokoneille kirjoittamaan kuvasta tarinaa. Äidinkielen yhteisellä tunnilla luettiin ja tehtiin tehtävihkon tehtäviä. Lisäksi äidinkielestä tuli kaikille viikkourakka tehtävä, eli moniste, joka tehdään viikon aikana ja palautus vasta ensi maanantaina. Matematiikassa olikin yllärinä pistokokeet viiden kertotaulusta ja hienostihan se meni. Lisäksi matematiikasta tuli läksyksi kotimökki 18 ja opeteltavaksi kymmenen kertotaulu.

Keskiviikko aamuna olikin yllättäin vielä uudet viidenkertotaulun pistarit. Hienosti meni. Äidinkilen tunnilla luimme kappaleen Kilpailu s. 58-59, joka tuli lukuläksyksi ja kotitehtäväksi tehtävävihkosta s. 53 tehtävä 5. Liikuntatunnilla pelattiin norsupalloa ja pidimme kuntopiiri. Uskontotunnilla tutustuttiin aiheeseen: rippikoulu.Päivän päätti musiikkitunti.

Torstaina äidinkielessä luimme pareittain ja jatkoimme edellisen päivän tehtäviä.Kotiin jäi äidinkielen tehtävävihkosta s. 55 koko sivu. Käsitöissä jatkoimme nalletöitä ja uutena työnä aloittelimme tekemään heijastimia. Matematiikassa tehtiin tunnilla lisämoniste kymmenen kertotaulusta, joka oli myös kotiläksynä. Ympäristötiedon tunnilla täyttelimme liikennekirjaa, ja osa saikin tehtyä koko kakkosluokan tehtävät valmiiksi, sitten kolmosluokalla jatkuu kirjan tekeminen.

Perjantai alkoi kirjoittamalla tarinaa kuvasta tietokoneella. Käsityötunnilla teimme vielä nalle juttuja ja heijastimia. Lukutunnin aluksi vielä laskimme muistin virkistämiseksi viiden kertolaskuja. Kottiin ei tullut uusia läksyjä. Mukavaa viikonloppua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti