tiistai 5. toukokuuta 2015

vko 19

Maanantaina sijaisena oli Tiina Taskila.

Tiistaina oli lämmintä ja aurinko paistoi. Äidinkielen ryhmätunneilla kirjoiteltiin tarinaa ketusta ja kalastajasta. Kaikille jaettiin matematiikan kokeet, jotka meni hyvin jälleen. Ympäristötiedon tuntia ei  keretty pitämään kun seurakunnan aamunavaus oli niin pitkä.Liikuntapisteillä matkattiin Osloon.
Yhteisellä äidinkielen tunnilla luettiin ja kotiin tuli lukuläksy ss. 158-161 jatehtävävihko s. 70 teht. 2.

Huomenna ulkoliikuntaa.

Keskiviikkona päivä alkoi liikuntapisteiden laskemisella. Ja pisteitä kertyi  yli kolmesataa. Matkaamme viimeiseen kohteeseen Imatralle. Äidinkielen tunnilla jatkettiin tehtävien tekoa ja kotiin tuli erillinen moniste (luetun ymmärtämisen harjoitus). Uskonto tunnilla juteltiin omansta tunnosta ja jännityksestä ja pelosta. Päivän päätteeksi Elviiran musiikkitunti.

Torstaina oli muutoksia päivän ohjelmassa. Laskimme desilitroja ja mittasimme jauhoja .....mitä siis teimmekään. Se selviää tänään vanhempainillassa. Äidinkielen tunnilla luimme Jylhäkosken Sanomia ja kotiin tuli lukuläksyn lisäksi tehtävävihkosta s. 73 teht. 1. Lisäksi teimme salaisia käsitöitä eli päivä oli rento ja toiminnallinen.

Perjantaina herkuteltiin pullilla, joita olimme leiponeet vanhempainiltaa varten. Lisäksi kerrattiin ryhmätunneilla eilen opittuja mittoja dl ja litra.Lisäksi päiväohjelmaan kuului taimien istutusta isompiin ruukkuihin ja salaisia pakkauspuuhia. Päivä oli todella rento ja tunnelma katossa.

Hyvää äitienpäivää : ) ja rentouttavaa viikonloppua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti