torstai 21. toukokuuta 2015

vko 21

Toiseksi viimeinen viikko alkoi koleassa säässä. Ja huomaa kyllä että lapset ovat jo kesäloman tarpeessa. Väsymys näkyy levottomuutena ja väsymyksenä. Aamun käsialatunnilla oli muutama kuunteluoppilas vitosluokalta mukana. Tälläviikolla meillä on koulussa vierailijoita Lontoosta asti. Saa nähdä pääsevätkö meidän luokan oppilaat puhumaan englantia. Liikuntatunnilla harjoiteltiin kevätjuhlaesitystä. Ja leikittiin hippaa. Viimeinen tunti oli Marjan kuvataidetunti.

Sateinen sää siivitti tiistai päivää. Päivä sisälsi paljon matematiikkaa ja pikkuisen äidinkieltä. Kotiin lukuläksyksi kappale Esirippu aukeaa ja matematiikasta kotimökit 40 ja 41.

Tänään selvisi ensivuoden 3b:n opettaja ja hän on Markku Kesälahti.

Keskiviikko piti sisällään ulkoliikuntaa ja kevätjuhlaesityksen harjoittelua, matematiikkaa ja uskontoa.

Torstaina laskettiin urakalla matematiikkaa. Siirrettiin matematiikan koe perjantaiksi. Tänään oli myös lukukesän avaus liikuntasalissa, kun ulkona satoi vettä. Kirjaston Merja oli kerännyt kaikille koko koulun oppilaille luettavaa ja sitten sai mennä lukemaan minne vain halusi. Päivän päätteeksi musiikkitunti.

Perjantaina luettiin ja harjoiteltiin kevätjuhlaesitystä sekä ryhmätunneilla laskettiin matematiikkaa. Olipa kaunis päivä. Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti