maanantai 11. toukokuuta 2015

vko 20

Maanantaina päivä alkaa Marjan käsialatunnilla. Meidän yhteinen esimmäinen tunti meni viikonloppukuulumisten ja yhteisten asioiden tiedottamiseen. Liikuntatunnilla otettiin 60 metrin juoksuaikoja ja harjoiteltiin sukkulaviestijuoksua. Koulujen väliset kisat pidetään viimeisellä viikolla eli vko 22. Johon kisaamaan pääsevät oman koulun kisojen neljä parasta juoksijaa niin tytöistä kuin pojista. Jos siis haluaa koulujen välisiin kisoihin täytyy ensin osallistua koulun omiin kisoihin.
Viimeinen tunti oli kuvataidetta.

Tiistaina ryhmätunneilla oltiin pitkästä aikaa tietokoneilla ja Kirjakuja.fi osoitteessa. Teimme myös kiva-kyselyn. Matematiikassa mittailtiin senttejä ja millejä. Kotimökki 38 läksyksi. Äidinkielen tunnilla luettiin urakalla ja uusi lukuläksy Ensi-ilta s. 174-175. Lisäksi tehtävävihkosta s. 77 teht. 4 ja tähtitehtävä vihkoon. Ympäristötiedon tunnilla multapuuhat jatkuivat ja kurkattiin kansakoulun historiaan.

Huomenna keskiviikkona liikuntatunnilla siivotaan ympäristöä. Hanskat mukaan!
Liikuntatunnin aikaan oli niin kosteaa ja lapsilla oli lenkkarit, joten olimme sisällä ja siirrämme roskien keruun myöhemmäksi. Uskontotunnilla kävimme rukoushuoneella, jossa meitä opasti Emma Kauhanen. Äidinkielen tunnilla tarkistimme tehtäviä ja laiskanläksyä tuli ainakin neljälle. Kirjoittelimme tarinaa lukukirjasta s. 171, ja jos tarina jäi kesken niin se tuli kotiläksyksi. Ja ohjeena oli myös se, että kirjoita kauniilla käsialalla ja jokaisesta kuvasta vähintää kaksi lausetta.

Rentouttavaa vapaapäivää :)


Perjantaina yleisurheilukisat.
Kisapäivänä oli hieno ilma ja urheiluhenkeä oli paljon ilmassa. Palkintojakin tuli niin A luokalle kuin meidän luokkaa. Hienoa tytöt ja pojat!
Hyvää viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti