maanantai 2. helmikuuta 2015

vko 6

Maanantai alkoi käsialakirjoituksella. Viikonloppukuulumisten jälkeen teimme tehtäviä tehtäväkirjasta, josta tuli kotinurkka kotiläksyksi s. 94. Liikuntatunnilla luisteltiin ja harjoittelimme aurajarrutusta ja puoliaurajarrutusta ja teimme jääkukkia ja makkaroita. Kuka pelkää jäämiestä hippa on ollut kaikista kivaa. Loppuaika oli vapaata luistelua.

Tiistaina äidinkielen ryhmätunneilla teimme jaksoarviontitestin. Toisella äidinkielen tunnilla luettiin Jylhäkosken Sanomia. Oppilaat jo niin haluaisivat uuden tehtävävihkon ja ensviikolla pääsemme tekemään siitä tehtäviä viimeistään. Avaruus teema jatkui ympäristötiedon tunnilla. Ja matematiikassa jatkettiin jakolaskujen parissa ja kotiin tuli kotimökki 34.
Huomenna luistellaan taas.

Keskiviikko alkoi äidinkielen tunnilla. Uudet tehtävävihkot on jaettu kaikille. Luettavaksi tuli tarina ss. 94-96. Liikuntatunnilla luisteltiin ja muisteltiin mitä opittiin maanantaina jarrutuksesta ja luistelutekniikasta ja kokeiltiin vielä takaperin luistelua. Uskontotunnilla tutustuttiin Uuteen testamenttiin ja evankeliumin käsitteeseen. Mitä evankeliumit ovat ja mistä ne kertovat. Päivän päätteeksi musiikkitunti.

Torstaina ope testasi oliko äidinkielen lukuläksy luettu ja lopputunti luettiin pulpettikirjaa.. Matematiikan kotitehtäväksi tuli kakkosen kertotaulun kertaaminen. Ympäristötiedon tunnilla jatkettiin avaruusteemalla.Musiikkitunnilla lapset kävivät Otavan opistolla tutustumassa Afrikkalaiseen kulttuuriin Elviiran kanssa. Huomenna varmaan opekin kuulee mitä siellä tapahtui.

Perjantaina jatkettiin virkkauksia ja kaukoputken valmistusta käsityötunnilla. Matematiikassa kerrattiin kahden kertotaulu ja tutustuttiin käsitteisiin: puolet, kolmasosa ja neljäsosa. Kirjastotunnilla luettiin kirjoja ja ope oli myös nelosluokassa, mutta hyvinhän lapset antoivat toisilleen lukurauhan. Hienoa!
Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti