maanantai 12. tammikuuta 2015

vko 3

Maanantaina alkoi jälleenkäsialakirjoitus Marjan johdolla. Äidinkielen tunnilla tehtiin vielä oikeinkirjoitustesti ja kuultiin viikonloppukuulumiset. Liikuntatuntia ei pidetty, koska mennään uimaan torstaina, joten opiskelimme geometriaa. Päivän päätteeksi vielä Marjan kuvataide tunti.


Tiistaina jatkui matamatiikan ahkera opiskelu, kotiin kotimökki 42.. Äidinkielen ryhmätunneilla kirjoittelimme tarinaa joululomasta. Ympäristötiedon tunnilla ihmettelimme kuinka leija pysyy ilmassa ja mitä ilma on?
Yhteisellä äidinkielen tunnilla luimme Aapista ja teimme tehtäviä ja tehtävävihkosta tuli läksyksi kotinurkka s. 82 teh.1 ja 2.


Eeliksen vuoro päästä smartboardille tekemään matematiikan tehtäviä.Keskiviikko aamu alkoi vapaaehtoisella tukiopetuksella. Tukiopetuksessa kerrattiin perjantain kokeeseen geometriaa. Äidinkielen tunnilla jokainen arvioi omaa käyttäytymistään ja työskentelyään ja äidinkielen ja matematiikan taitoja. Liikuntatunti aloitettiin perinteisellä kuntopiirillä ja sitten pelattiin riemukasta keilapeliä ja loppuaika futsaalia. Uskontotunnilla tutustuttiin raamattuun ja etsimme siitä tietoa. Päivän päätteeksi Elviiran musiikkitunti.

Torstaina pääsimme jälleen uimaan ja kaikilla oli mukavaa. Ennen uintia kerkesimme lukemaan Aapisesta uuden tarinan ja kotitehtäviäkin tuli, mutta ope ei nyt niitä muista, kun en kerennyt kirjoittamaan blogia koulussa. Katsotaan huomenna ovatko lapset muistaneet paremmin kuin ope. Toinen tunti oli matematiikkaa ja silloin kerrattiin geometriaa kokeeseen. Kotiläksyn sai valita itse. Uinnin jälkeen Elviira piti musiikkitunnin.

Perjantaina oli matematiikan geometrian koe ja se meni niin hienosti että alin arvosana on hyvä. Lukutunnilla ope testasi lukunopeutta ja mukavasti on kehitystä tapahtunut. Käsitöissä opeteltiin virkkaamaan sormilla ensin ja sitten koukulla. Hienomotoriikka näyttää sujuvan myös hyvin. Mahtava päivä taas!

Maanantaina luistellaan jos sää sallii, mutta otetaan luistimet kuitenkin mukaan! Ja ope odottaa lukudiplomeja näytille. Diplomit pitää olla maanantaina koulussa.
Hyvää viikonloppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti