keskiviikko 7. tammikuuta 2015

vko 2 / 2015

Hyvää uutta vuotta 2015!

Pakkaspäivä aloitettiin äidinkielen tunnilla ja lomakuulumisten jälkeen kerkesimme lukemaan Aapisesta ss. 82-83, joka tuli lukuläksyksi.
Liikuntatunti pidettiin sisällä, koska jäätilanne on vielä huono. Pelasimme futsaalia ja teimme kuntopiiriä. Ja luultavasti emme vielä ensi maanataina pääse luistelemaan. Ope ilmoittaa perjantaina asiasta. Uskontotunnit aloitimme raamattuun tutustumisella, josta jatketaan ensi viikolla.Päivän päätteeksi musiikkitunti.

Torstain yllätyksiä siivitti ihan lumi, joka teki päivästä niin valoisan. Uimahallireissu meni jo tuttuun tapaan hienosti ja onpa meidän luokalla niin paljon hyviä uimareita, että ope oli taas niin ylpee omasta luokastaan. Aamulla ensimmäisellä tunnilla yllärinä erityisopettaja Mirja pitikin luetunymmärtämisen testin. Kerkesimme myös opetella matematiikkaa ja oppilaille tuli tutuksia monikulmiosta nelikulmio, viisikulmio ja kolmio. Kotiinkin tuli läksyksi kotimökki 40 ja s. 161 väritystehtävä.

Perjantaina perinteisesti pidämme lukutunnin ja teemme käsitöitä ja pikkuisen matematiikkaakin. Lukutunnilla sovimme, että ensiviikko on vielä aikaa lukea lukudiplomiin kirjoja ja sitten ope tarkistee ne, sillä vko:lla 4 jaetaan todistukset. Kirjojen lukeminen kuuluu myös äidinkielen arviointiin. Matematiikassa uutena asiana tuli käsite neliö ja suorakulmio. Ope meinas antaa läksyä, kun ei muistanut, että on perjantai jolloin ei tule läksyjä. Käsitöissä askarreltiin punatulkkuja, jolloin opitaan tekemään tupsu ja osa oppilaista olikin jo tehnyt heijastintupsun, joten ihan helppoa oli sekin lapsille. Mirja ope toi luetun ymmärtämisen testi tulokset ja hienosti meni kaikilla. Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti