maanantai 15. joulukuuta 2014

vko 51

Viimeinen kokonainen viikko ennen joululomaa starttasi käsialakirjoituksella. Luokassa olikin käynyt tonttu vaihtamassa pulpettien järjestystä. Äidinkielen tunnilla luettiin pareittain tarina Ketusta, josta pari joutui tekemään tehtäviä. Ja hienostihan se meni. Liikuntatunnilla laskettiin matematiikan tehtäviä huomiseen kokeeseen. Liikuntatunti oli peruttu, koska sali oli laitettu juhlakuntoon. Ja päivän päätteeksi kuvataidetunti. Huomenna saa viedä kotiin koko syksyn projektin nallen sänkyineen ja peittoineen ja vaatteineen. Ope pyysi lapsia tuomaan huomiseksi muovipussin kuljetusta varten.

Tiistaina luettiin ääneen äidininkielen ryhmätunneilla ja kerrattiin äng-äännettä.Kotiläksyksi Aapisesta lukuläksy ss. 80-81.  Matematiikan tunnilla teimme kokeen ja koska innokkaimmat halusivat kotitehtäviä niin läksyksi siis kotimökki 27. Lisäksi lauloimme salissa koko koulun kanssa joulujuhlalauluja.

Keskiviikkona myös liikuntatunnilla opiskelimme matematiikkaa (geometriaa), koska ulkona oli todella kurja sää. Kotitehtäväksi tuli s. 54 teht. 4. Äidinkielen tunnilla luettiin oppilaiden kirjoittamia joulutarinoita ja ope kuulusteli pitkästä aikaa lukuläksyn, koska ope oli kuullut tontuilta huhuja että jonkun Aapinen on ollut koulussa miltein koko syksyn. Hyvin kaikki kuitenkin tänään osasivat ja lukuläksy oli selkeästi luettu kotona.
Illalla on joulujuhla klo 18. Toivottavasti kaikki pääsevät tulemaan :)

Torstaina vielä ahkerasti opiskeltiin geometriaa matematiikan tunnilla.Ja läksyksi kotimökki 38. Käsitöissä jatkettiin aikaisempaa työtä. Ja äidinkielen tunnilla luettiin oppilaiden tonttutarinoita ja pikkuisen rotettiin tehtäväkirjaakin. Päivän päätteeksi oli musiikkitunti.

Perjantaina kävimme luokan kanssa matkailumessuilla juhlasalissa. 4-6-luokkalaiset olivat rakentaneet matkailumessut kaiken kansan iloksi. Otettiin rennosti ja katsoimme puolen tunnin Smurffien joulu leffa ja teimme käsitöitä ja askarteluja. Hyvää viikonloppua :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti