maanantai 8. joulukuuta 2014

vko 50

Sateisena maanantaina liikuntatunnilla pelattiin käsipalloa ja lämmiteltiin kuka pelkää kuntopiirimiestä leikillä ja viivahipalla. Käsialaa ja kuvataide tunteja tuttuun tapaan opetti Marja. Äidinkielen tunnilla viikonloppukuulumisten jälkeen jatkettiin tehtävien tekemistä tehtävävihkosta. Läksyksi tuli äidinkielen moniste.

Tiistaina oli matematiikkaa, äidinkieltä ja askartelua. Matematiikassa kotitehtäväksi tuli kotimökki 25. Äidinkielestä ei tullut kotiläksyä, koska teimme jouluaskarteluja. Marja ope piipahti luokassa ja kertoi kuinka hyvin lapset osasivat käyttäytyä. Eli muutosta alkusyksyyn on tapahtunut paljon. Töitä on tehty, jotta työrauha on saatu aikaiseksi.

Keskiviikkona oli loppuvuoden viimeinen sisäliikuntapäivä.Olimme kaupunkisotaa pehmopalloilla.  Ensiviikolla kun on joulujuhla niin sali on rauhoitettu juhlavalmisteluihin. Ensiviikolla ei siis ole liikuntatunteja. Uskontotunnilla juteltiin joulusta ja miksi ylipäätään joulua juhlitaan. Äidinkielen tunnilla kirjoittelimme joulutarinaa, jota jatkamme perjantaina. Päivän päätti musiikkitunti.

Torstaina ope unohti kirjoittaa blogia, mutta läksyt oli merkattu wilmaan, onneksi!

Perjantaina käsitöissä teimme joulukorttitaskua ja joulukortteja. Matematiikan tunnilla sai tehdä niin paljon laskuja kuin vain jaksoi. Äidinkielen tunnilla luettiin pulpettikirjaa, käytiin kirjastossa ja kirjoiteltiin joulutarinaa. Ensiviikolla viimeinen kokonainen viikko ennen ansaittua joululomaa...koitetaan jaksaa hymysuin :)
Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti