maanantai 13. lokakuuta 2014

vko 42

Maanantai alkoi perinteisesti käsialakirjoituksella. Äidinkielen tunnilla kertasimme matematiikkaa ja läksyksi tuli s. 46 kokonaan. Liikuntatunti pidettiin salissa ja harjoittelimme käsipallon syöttöjä. Päivä päättyi kuvataide tuntiin.

Tiistaina oli ensimmäinen matematiikan koe. Äidinkielen ryhmätunneilla ja yhteisellä äidinkielen tunnilla teimme lause harjoituksia. Lauseen sanat olivat menneet sekaisin ja tehtävänä oli löytää pisteen paikka ja muistaa iso alkukirjain. Paljon täytyy vielä harjoitella. Ympäristöopin tunnilla keskustelimme ampiaisista ja teimme tehtäväkirjaa. Huomenna onkin satupäivä, jolloin saa pukeutua satuhahmoksi...saas nähdä ketä me huomenna näämmekään?!

Keskiviikkona oli satupäivä. Kuuntelimme sadun Kolmesta pienestä porsaasta Elviira open johdolla kolmosluokkalaisten kanssa. Lisäksi tehtävänä oli piirtää jokin kolmesta porsaan talosta.
Seuraavana oli satuvisan vuoro, johon osallistuttiin ryhmissä kolmosluokkalaisten kanssa. Ja lopuksi pääsimme tutustumaan satuhahmojen maailmaan pomppimalla kuin Tikru, loikkimalla kuin Ruu, kiipeämään "katolle" kuin Katto kassinen, riippumaan liaanissa kuin Tartsan ja ryömimään kuin Myyrä ja tekemään prinsessa pyörähdyksiä tai pupuloikkia. Päivän päätteeksi oli vielä Elviiran musiikkitunti.Läksyä ei tullut.

 

 
Torstaina oli paluu arkee. Äidinkielen tunnilla preppasimme vielä lauseen  muodostusta. Osalle tuli läksyksi monisteen ensimmäinen tehtävä. Käsityösssä nallelle teemme vohvelikangaspeittoja, johon pujottelemme erilaisia kuvioita. Ympäristötiedon tunnilla ihmettelimme yöperhosia.Päivän päätti musiikkitunti. Huomenna on viimeinen päivä ennen syyslomaa ja katsomme sen kunniaksi elokuvan 2A luokan kanssa.

Perjantai oli odotettu päivä, koska katsoimme 2A luokan kanssa elokuvaa Ice Age3, jossa mammutit seikkailivat dinosaurusten kanssa. Käsityötunneilla jatkettiin vohvelikangaspeiton pujottelua. Oikein hyvää syyslomaa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti